Till bästa pappan...

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du!


Mera beroendeframkallande...

Jag bara älskar att titta på fina bilder av miljöer där människor lever (å där det får synas!). Kika gärna in hos Dos Family och deras Dos Visits



Bilden är lånad från Dos Visits


Bostadsknarkaren

Trots att vi bor i ett fint hus och absolut inte är på väg att flytta någonstans så kan jag bara inte låta bli. Låta bli att kika lite här och lite där. Jag är nog beroende, beroende av att insupa estetiskt tilltalande miljöer. Min favorit just nu är Alvhem som specialiserat sig på lägenheter i linné och vasastan i Göteborg.

Panoramafönstret sträcker sig från golv till tak


Gillar det stora varuhuset

som har kommit ut med ett nytt tyg som i mitt tycke skulle fungera toppenbra som en kombinerad tavla/anslagstavla i vårat arbetsrum. Bara att hoppas att det finns kvar när vi har vägarna förbi det beryktade varuhuset.


Nytt år, nya tag, eller...

Så känns det just nu med min blogg. Bloggen startades med syfte att delge våra nära och kära hur husbygget flyter på. Sedan blev det en kul grej att skriva om vardagen och nu vet jag inte varför jag ska ha en blogg?
Vad ska jag skriva om? Hur ska jag skriva? Och framför allt varför ska jag skriva?

För en stund sedan var jag helt inne på att nu loggar jag in och lägger ner den. Men i samma stund känns det konstigt att bara sluta sådär. Så istället tänkte jag att kanske ska jag avge ett nyårslöfte och åtminstone uppdatera bloggen två gånger i veckan.

Hm... Men fortfarande vet jag inte om jag ska skriva om inredning, vårat hus, vardagliga händelser eller filosofiska tankar som dyker upp i livet. Vad vill ni läsa om?

Bjuder er på en bild och tar en funderare för att återkomma med ett nytt koncept för min blogg!



Vårat allrum som vi inte upplever mysigt. Har du tips på hur vi kan få det bättre?


RSS 2.0