Trevliga grannar!

I går träffade vi våra grannar för att prata lite om placeringen av vår carport på tomten. Grannarna var väldigt trevliga och vi fick en trevlig fikastund tillsammans. Det som däremot är mindre trevligt är att kommunen inte gör några som helst undantag från regeln att byggnader måste stå fyra meter från tomtgränsen.

Panik!! Vi vill ju ha husmodellen vi valt men vi får inte plats med carporten (vettigt placerad!) på tomten. Att vi sedan äger två stora bilar som helst ska rymmas på tomten gör inte saken lättare. Men vad roligt det är att vara kreativ och försöka lösa problem!! 22.30 kommer vi på att vi bara måste mäta var elskåpet vid tomtgränsen står och hur det påverkar olika alternativ. Tp kunskap ett elskåpet = 95 cm brett ; ) Dock ej klottrat som det på bilden!

KJ mätte även hur stor vår nuvarande carport är och hur bred en normal parkeringsplats är. Tänk vilka värdefulla TP kunskaper!! Kan meddela att en "normal" parkeringsplats är 2,47 m bred ; ) 

Nåja, vi kommer säkert fram till en fin fin lösning, och så kan vi leva lyckliga i alla våra dar på astronomgatan!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi hade påskrivet grannemedgivande på båda sidor för vi ville ha ett bredare garage. Det rörde sig om 35 cm på vardera sida om kåken - men icket. Inga undantag från kommunens sida. Ni kan ju pröva men vi kände att 8 veckors väntan på bygglov blev en flopp! Lycka till.

2008-06-05 @ 20:50:54
URL: http://mittlillabo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0