Vart tar tiden vägen...

Dagarna rullar på i ett rasande tempo och nu är det fredag igen. Härligt!!

Igår fick vi ialla fall våra bygglovshandlingar. Tyvärr var carporten uppritad på fel ställe. Gah! Ringde Skidsta hus och de skulle fixa till det, så imorse låg ett fint litet mail i min inbox där allt var uppritat precis som vi tänkt oss.

Pratade igår med våra blivande grannar för ett grannutlåtande. Vår carport kommer (om vi får som vi vill!) hamna närmare än fyra meter från tomtgränsen. Hur som helst lät vår granne riktigt trevligt och det blir spännande att träffa dem över en liten fika i veckan. Min man ställde genast frågan:

- Tror du det är någon som man kan ta en kaffe med?

Det är hans stora bekymmer om de blivande grannarna är "sådana där som man kan ropa in på en spontan kopp kaffe". Men absolut fick jag den känslan att herr Hertzberg är en "spontan kaffedrickare".

Till helgen så är det åter dags för tävling med Exon. Denna gång på Södra Umeå Ryttarförening. Uppladdningen har varit lite sisådär. Exon och hans hagkompis är inte riktigt överens om vem som ska bestämma och just nu har Exon hamnat i kläm. Dvs han får lite stryk...

Men igår red jag han för första gången denna vecka och han kändes väl ok. Det blev bara lite jogg, så i kväll ska vi arbeta fullt ut för att imorgon vara fit for fight. Vi ska prova att starta en klass istället för att använda en lättare klass som uppvärmning. Tar ut honom på en liten lätt jogg på morgonen istället. Vi satsar helt enkelt allt på ett kort. Vi ska rida MSV B:3. Klassen är liksom nästa steg för oss, vi är inte riktigt där ännu. Men man måste ju möta hindret för att någonsin kunna ta sig över det. Så vi ser med positiv spänning fram emot morgondagens tävlande!

Kommentarer
Postat av: Jenny alias den elake hagkompisens matte

Nu har jag kikat igenom din blogg! Vad synd att tävlingen inte gick som önskat, vi får hoppas på att Exon och du kommer igen med nya krafter färre kilon (på E, inte dig..) inom kort!

2008-05-25 @ 21:12:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0