Media markt

har fått oss att äntligen köpa en systemkamera. Som jag har suktat i år och nu tyckte maken att vi inte kan banga när de hade så bra priser på invigningen av det nya varuhuset i Umeå. Invigningsdagen var det 19 000 besökare och de hade en omsättning på 10 miljoner! Så till er som inte visste det så verkar finanskrisen vara väldigt frånvarande i Umeå. Bortsett från Volvo då kanske...

Fotograferingen av huset är i full gång och nu har vi fått fiber ända in till tvättstugan. Vi måste bara klura ut hur vi ska få detta att fungera. Men i helgen hoppas jag kunna lägga upp bilder från vårat nya hem.

Glad valborg på er alla!

En till i familjen...

Håll i er för nu blir vi en till i familjen. Vi får nämligen tillökning med en femårig herre. Han ska inte bo hos oss utan kommer att bo i stallet. Han är e: Danone-Warsteiner, 175 cm i mkh. Ja vad mer ska man säga... Det blir  hur som helst jättespännande att få nytt sällskap på hästfronten. En sak till, höll på att glömma det. Han är självklart fux...

milo_4ar.jpg

Tjuvtitt...

Okej, jag ska inte hålla er på halster allt för länge till. Nu har vi nästan städat bort alla kartonger så nu måste jag nog börja fota vårat alldeles egna fina hem. Vi stortrivs och för var dag som går börjar vi inse att vi får bo här och det är vårat!

Det här är från vårat kök...Spana in tavlan med glassar. Den är från 1977 då min man föddes. Hans farfar hade kiosk och var klok nog att spara glassskylten anno 1977. Våra barn tycker det är hur häftigt som helst att den dyraste glassen (storstrut) bara kostade 2:75 kr.

Här är en tjuvtitt på vårat vardagsrum...Den omtalade vedkorgen som både far och svärfar fick medge var väldigt bra.
Veden torkar så bra i den. (Om de nu skulle råka vara lite fuktiga)
Plåten (i rostfritt borstat stål) som ligger framför kaminen har bästa pappsen fixat från ett lokalt plåtslageri, tack!

Vi lever...

Flytten har gått bra
Påsken är över
Vardagen närmar sig, äntligen...

Snart är alla kartonger borta och vi kan förhoppningsvis bjuda på ett "hemma hos" repotage ala family living ;) Har sett i senaste numret att det kan minsann vara lite stökigt i de rum som de visar. Alla leksaker ligger inte i en estetisk stökighet utan de får stöka fritt som det faktiskt brukar i ett hem med barn.

Dessutom funderar vi på att utöka familjen. Den som lever får se men jag kan skvallra att det rör sig om en med fyra ben.

Ni kommer att få vänta på fler inlägg eftersom Telia inte är så rappa i benen. De har lovat fixa bredband åt oss tidigast den 30 april. Bara en och en halv månad efter vår inflyttning. Nuförtiden fördriver vi tiden med att titta på fåglarna vid fågelbordet och elden som sprakar i kaminen.

Detta konstverk mötte mig i gångtunneln i morse när jag var på väg till jobbet. Blev lite glad ;) Den hänsvisar till www.akindofkindness.info.se

RSS 2.0