Blodomloppet



Efter lång och noga planerad träning (inte sprungit en meter, mer än till bussen sedan oktober i fjol) genomfördes ett godkänt lopp. Återkommer med exakt tid. Tänk om jag hade tränat liiiite mer då kanske jag hade kunnat springa "på riktigt".

Blodomloppet i Umeå 2009
Outi Krekula
Startnummer3458
Klass5 km Damer
   
 Resultat
Mål28:31

En miljon....

var pärlan värd igår. Idag var han också fin men kanske snäppet mera matt. Han har jobbat på bra i helgen då vi tränat för Ann Hammarlund. Ganska spännande att rida unghäst igen. De är så oförstörda på alla de vis. Han förstår inte ens att spänna ut magen när jag ska spänna sadelgjorden. Håll med om att han är fin!


Vardagsrum

Husmålning, häst, fotboll, handla, städa, jobba . nej vi känner ingen stress men kanske ni som har en massa tid att surfa ;) Här kommer hur som helst lite bilder från vårat vardagsrum. På begäran om jag förstått rätt. Eller hur A?




Köket

Lite bilder från vårat kök...






Min fina "lilla ponny"

Jag är som ett barn på julafton; hoppar upp vid sexsnåret (utan att väckarklockan ringt), väntar otåligt på att få åka ut till stallet till min nya vän. Igår tyckte jag att man lätt hade kunnat rida två gånger. Han är så rolig min nya vän. Ska bli spännande att arbeta med honom. Han är stoooor men ändå så liten. Har förklarat för mina barn att han är ungefär lika "gammal" som de och att han fortfarande hittar på en massa bus ;)



Jag vet att bilden är oskarp men har inte lyckats knäppa någon bra bild på stjärnan so far...

RSS 2.0