Svininfluensa eller inte...

Vaccinera eller inte är den stora frågan hos oss just nu. L började med feber, hosta och allmänt snuvig. Sedan fortsätter E med kräk, hosta, feber och öroninflammation. Känns som att det är svinisen som besöker oss just Se hela bildennu. Så till nästa fråga, är det någon idé att vaccinera eftersom vi redan verkar ha avklarat detta?

Hur ser ni på en eventuell vaccinering? Har ni redan vaccinerat er eller väntar ni på att få vaccineras. Kanske har ni redan bestämt er att inte ta vaccinet, Berätta gärna!


Kommentarer
Postat av: karro

Många resonerar så att om man vaccinerar så minskar risken att man smittar någon annan. Vi kommer att vaccinera hela familjen för att skydda lilla Elsa. Här får vi väl vaccin tidigast om tre veckor så vi får hoppas att vi klarar oss. J skulle inte vaccinera sig om det inte var för Elsas skull. Nu får man hålla tummarna att den inte kulminerar innan dess.

2009-11-02 @ 14:44:27
Postat av: Heidi

Hej på Er!Hoppas ni snart blir friska! Vi har efter mycket resonerande fram och tillbaka bestämt oss för att vaccinera oss. A accineras idag för han tillhör en riskgrupp, vi andra får vänta ett tag till. Med tanke på att socialstyrelsen rekommenderar alla som har möjlighet att vaccinera sig så känner jag att det är det man ska göra. Jag tror inte att man massvaccinerar utan anledning, och konsekvensen av att inte vaccinera sig kan bli större än ev biverkningar från vaccinet. Så för att skydda våran minsteman och andra småbarn i omgivningen så vaccinerar vi oss! Kram

2009-11-03 @ 13:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0