Val

För ett år sedan var det här en stor dag. Det var dagen då vårat hus kom. Barnen hade fått lov att komma senare till skolan, och med stor spänning stod vi tidigt om morgonen på gatan för att se kranen lyfta pusselbitarna på plats.

Vad vi inte visst ännu då, var att det väntade en period med många val. Val på detaljnivå. Val som man aldrig tidigare reflekterat över. Val som var roliga och mindre roliga. Val som begränsades av ekonomin och val som var billigare än man trodde. Nu är valen på plats och man får stå för valen. Många val blev bra, några till och med riktigt bra! Medan andra val kanske inte blev riktigt som man tänkte sig. Tack och lov är dessa val få och av mindre betydelse. Men aldrig någonsin tidigare har jag behövt göra så många val inom en relativt begränsad period.

Jag har en vän som står i startgroparna på sitt husbygge och det är fantastiskt att följa deras blogg för att se vilka val de funderar över. Jag drar på smilbanden varje gång och minns vår tid av val...


Kommentarer
Postat av: Emma

Hihi! Det var ju vi! =)

Ja det är spännande. Imorgon ska vi ut och gå runt på vår tomt. Inte för att det finns något där att göra än eftersom att vi inte äger den föränn nästa måndag. Men bara för att kolla läget och förälska oss ännu mer i den. Kanske ta en ny bild till bloggen... =)

När ska vi hälsa på er då?

2009-11-06 @ 18:40:14
URL: http://vibyggeretthus.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad mysigt ni har vid entrén med lyktan tänd. och så såg jag några fina svarta kökslampor också.

ha en skön lördagkväll =)

2009-11-07 @ 20:02:01
URL: http://mittlillabo
Postat av: HUSnrNIO

Så himla kul det måste vara att ha varit med om att bygga sitt hus från scratch. Ha en trevlig söndag.

2009-11-08 @ 11:00:15
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0